Veet– styrka kommer inifrån
ladygaga

Inre skönhet som strålar ut så att världen ser. Skönhet är ett otroligt brett ämne och det finns 1000 olika saker att nämna men jag tänker skriva om en av mina relationer till inre skönhet.

Fram till jag var 13 år hoppade jag i kläder andra ansågs vara fina – Sedan satte jag ned foten, fick lite skinn på näsan och vågade klä mig i plagg JAG ansåg var coola/tuffa/vackra mm. Detta skapade blickar, ord och ögat lockades till mig som vågade sticka ut ur mängden. Människor har kollat, människor har undrat, människor har älskat/hatat, varit tysta/skrikit och ja, ni vet.. en del människor… Ibland har jag älskar det, hatat det, blivit sårad, blivit pepp/taggad osv.

En dag i lilla Trelleborg (utanför Malmö) sprang jag på stan, passerar ett killgäng på Subway och de skriker efter mig ” VAD FAN ÄR DET DU HAR PÅ DIG? Det är en jävla matta, fy fan vad fult” och skrattar (har tidigare varit bekant med en utav dem). Ja, ni vet dem orden som borrar in i hjärtat MEN dem når mig inte ända in, ibland - men ofta inte. Detta är bara en utav 100 gånger människor har tagit sig friheten att trycka ned mig pga min klädstil. SNÄLLA (!), vi pratat om kläder? Jag accepterar att alla inte tycker att allt är snyggt men som en bra medmänniska håller man fan käften (ursäkta mitt språk) eller lägger upp det på ett bra sätt.

Som händelsen med min ”hemska mattcape” (LÄS: AWESOME) tänker jag ”Lady Gaga Lady Gaga Lady Gaga”. Jag älskar Lady Gaga, jag älskar människor som KÖR, skiter i vad andra tycker, vad andra säger, tänker osv, VEM FAN BRYR SIG? Bruden tänjer på gränserna, överdriver till 100%. Hon BÄR vad som helst, blir uppskattad, blir sågad i media men ändå så fortsätter hon, kör över hela världen och rullar vidare. Mode/kläder är mitt sätt att hålla kreativitet i liv, det är jag, kläder är jag och det är jätte viktigt för mig att uttrycka mig i min stil, faktiskt! Därför är denna brud ett guldkorn i mina ögon. Hon får mig att våga, våga stå på mig, ta på mig vad jag vill och ständigt inspirerar hon mig med både stil och styrka.

Passar även på att slänga upp ett par gamla outfits (från hösten/vintern) som jag inte har visat här. 
dddd
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like