VÅRTRENDER HOS MIG
Våren är här, i alla fall i Malmö (solen strålar in genom mitt fönster) och jag har glidit runt på olika onlineshoppar för att visa er vad jag tänker satsa på denna vår. Jag börjar med Jackor, byxor och skor.

jackorJACKOR - Tidigare har jag aldrig satsat helhjärtat på jackor/kappor utan har haft mina "basjackor" som jag har överlevt på. Jag har alltid tänkt att jackan ändå ska av lika snabbt men den åsikten är nu ändras. I vår vill jag slänga dessa jackor/kappor på mina axlar. Jag vill ha jeans, mocka och långa kappor! Dessa är från Mango, H&M, Rodebjer. 

byxor-

DENIM - Kan vi alla vara överens om att jeans har tagit över mitt liv, samt mocka! Jag vill bära ALLA, men mest de vita / blåa utsvängda jeansen som båda är från H&M. Ska kanske ta och införskaffa mig ett par jeans-hängslebyxor  i svart och i vitt (ni vet dem från H&M med roséfärgade detaljer!) skulle gärna kunna flytta hem till mig, så välkommen så! I vår vill jag även matcha denim+denim+denim tills jag dör.

skor

SKOR - Klackar, sneakers, boots går lika bra i vår - bekvämt som obekvämt men kan nog tillägga att i vår kommer jag satsa på bekvämlighet - vilket då betyder lägre klack. Jag ska satsa på skor som inte är svarta vilket 90% av mina skor är så. Vårskorna ska vara i en mjukare färg hos mig, så som brun, beige, vita för att bryta av lite snällare.
T

Åh bra inlägg!

Svar: Vad kul att höra!!!!
letstalkfashion

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like