Lumenes skönhetsplock
Detta är mitt bidrag till veckans skönhetsutmaning - Inte mig vassaste sida men trots allt är det ganska skoj. Här nedan visar jag min inspirations-board, mitt Lumene-kollage och testar även det själv, jag är nöj! Läs och släng gärna in någon kommentar vad ni tycker. 

inspo

Till våren inspireras jag av färger i olika kulörer och helst vill jag tillsätta något runt ögonen. Ett fräscht läppstift/läppglans funkar alltid men låt oss testa något nytt. Mascara, ögonskugga, eyeliner i någon stark färg vill jag absolut kladda mer av runt ögonen, vem är med mig? Lumene111

Till att börja med - För mig är det ytterst viktigt att ta hand om huden, jag som har själv problem med röda toner och småfinnar måste hålla mig ren och fräsch. Lumene har ett brett sortiment av dessa produkter. Att införskaffa i bra produkter som du kan använda morgon/kväll är ett måste, din hy kommer må mycket bättre. Nu till våren kommer jag låta solen nå min bleka hy (som aldrig blir brun förövrigt) och då kommer jag skippa allt vad fondation heter.

Namnlös

Detta steg är inte med i tävlingen/utmaningen men jag kunde inte låta bli att testa. Jag hade ett par eyeliners från Lumene i sminkväskan. Att ha en färgglad eyeliner är ett lätt sätt att fånga intresse från andra och hur kul är det inte att testa något nytt? Jag använder mig mest av grön och blå eyeliner men kommer även testa andra färger som röd/rosa till våren?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like