BALMAIN A/W 15
Balmain

Vad ser vi? - Färg, ränder, fransar, skimmer, pärlor, transperant, makerad midja, volanger, tajt, oversize.

Balmain A/W 15. Olivier Rousteing, JA! Detaljer detaljer (!) mina kära vänner. Från look 1 ända till look 54 höll det mitt intresse uppe och ännu en gång har Rousteing gjorde det. Kollektionen känns som en fortsättning från SS15 kollektionen - Samma linjer, former, sömnadstekniker (tex ränderna) och kombinationer av färger. Detta är lekfullt - Kombinationerna av färgerna och fransarna är extra roliga. Är jag den enda som ser en äkta Kim Kardashian i dessa kläder, liten midja och stor rumpa passar perfekt i dessa kläder. Jag ÄLSKAR när plagg är detaljrika med ovanliga mönsterkonstruktioner eller annorlunda detaljer som fångar ett större intresse. Visningar och modehus som Balmain som är mer exklusivt tar jag mig tiden och kollar noga igenom varje detalj (bilder nedtill). Ser ni pärlorna på bild 6 & 7 vilket mitt öga inte fångade i första taget, utan vid andra, tredje gången. Rousteing gör ett otroligt bra jobb, särskilt sedan förra säsongen kunde jag knappt bärga mig vad han skulle skicka ut på catwalken och som jag har sagt SÅ BRA! SÅ BRA! VAD TYCKER NI? 

GILLA - Look 3 (Orangea frans-kreationer) & look 7. Färgkombinationerna, detaljerna på varenda plagg (titta närmare på detaljbilderna på bild 6 (GALET SNYGGT).
OGILLA -Look 9 är looken jag ogillar mest dock gillar jag päls ärmarna för mer dramatik vilket Olivier Rousteing gillar. Det var inte mycket i denna kollektionen jag inte uppskattade, jag är svag för detaljer vilket herren levererar bra. 

balmain2
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like