It at first sight
It at first sight

Första deltävlingen - It at first sight.

Detta kollaget representerar mig och min blogg - Detta är jag, vad jag skriver om och hur jag uttrycker mig i mode.
Martina Axtelius från mina vänners synvinkel är - Rolig, modemedveten, skägg-galen, fitness-intresserad och faller sig ofta skratt.

Sedan jag var 13 år dök jag ned i modehavet på allvar, trender föll mig i smaken, modeveckorna var det bästa jag visste och att uttrycka mig med kläder betyder mycket för mig. Mode är mitt liv, jag andas mode och ser mig själv inspirera mig omgivning med både kläder och kunskaper om mode/kläder/trender.
Jag bär på en personlighet, står på egna ben och är målmedveten. I min omgivning vill jag bidra med positiv energi, bjuda på mig själv, skratta och anser att det är viktigt att människor har kul med mig. Något att nämna är att jag tränar en del, har gått ned ca 18kg och lever i en hälsosam livsstil som jag anser är bra för både kropp och själ. I korta drag är detta jag - Martina Axtelius!

Varför ska ni följa mig? Jo! I min blogg bjuder jag på ALLT inom mode - Streetstyle, outfits, editorials, it-plagg, min personlighet. Om du andas mode, tänker mode, känner mode gör vi det tillsammans på min blogg, bollar idéer och är kreativa tillsammans. Min blogg är tagen direkt från min hjärna, det jag tänker dokumenterar jag på min blogg. Jag vill att mina läsare ska känna det jag känner och att klicka in på min blogg ska läsaren ständigt bli uppdaterad om mode.  

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like