THAT BAG
DSC02778

En vän till mig äger denna väskan från Primark som hon införskaffade för snart ett år sedan och jag ångrar själv varje dag att jag inte äger en själv - den kostade 9 pund och är perfekt!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
OUTFIT
DSC02391 DSC02419 DSC02412

Polotröja, kjol, hatt - H&M // stövlar - Zara

För några dagar sedan haffade jag denna kjolen på H&M (ofc) och blev tokförälskad! Så 70-tal så det stänker om det, A-formad, beige med skärp, alla rätt! Älskar att matcha denna outfit med en stickad polotröja, kallt möter varmt!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BLACK/WHITE
DSC02575 DSC02613

Solen har börjat titta fram och redan får jag vårkänslor - Dock befinner jag mig i Oslo för tillfället och här är det snö, typiskt! Jag är så svag för solglasögon, vet inte hur många jag äger - Ni vet den tjejen man ser på vintern då solen har gått under jorden och bär solglasögon - Hon är jag!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
It at first sight
It at first sight

Första deltävlingen - It at first sight.

Detta kollaget representerar mig och min blogg - Detta är jag, vad jag skriver om och hur jag uttrycker mig i mode.
Martina Axtelius från mina vänners synvinkel är - Rolig, modemedveten, skägg-galen, fitness-intresserad och faller sig ofta skratt.

Sedan jag var 13 år dök jag ned i modehavet på allvar, trender föll mig i smaken, modeveckorna var det bästa jag visste och att uttrycka mig med kläder betyder mycket för mig. Mode är mitt liv, jag andas mode och ser mig själv inspirera mig omgivning med både kläder och kunskaper om mode/kläder/trender.
Jag bär på en personlighet, står på egna ben och är målmedveten. I min omgivning vill jag bidra med positiv energi, bjuda på mig själv, skratta och anser att det är viktigt att människor har kul med mig. Något att nämna är att jag tränar en del, har gått ned ca 18kg och lever i en hälsosam livsstil som jag anser är bra för både kropp och själ. I korta drag är detta jag - Martina Axtelius!

Varför ska ni följa mig? Jo! I min blogg bjuder jag på ALLT inom mode - Streetstyle, outfits, editorials, it-plagg, min personlighet. Om du andas mode, tänker mode, känner mode gör vi det tillsammans på min blogg, bollar idéer och är kreativa tillsammans. Min blogg är tagen direkt från min hjärna, det jag tänker dokumenterar jag på min blogg. Jag vill att mina läsare ska känna det jag känner och att klicka in på min blogg ska läsaren ständigt bli uppdaterad om mode.  

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PERNILLE
23-fall-2015-ready-to-wear-street-style-14 25-fall-2015-ready-to-wear-street-style-13 28-fall-2015-ready-to-wear-street-style-06

lookdepernille

D
enna brud inspirerar mig ständigt, hon är på alla läppar nu och är absolut en kvinna att hålla ögonen på. På första bilden skymtas även de omtalade Louis Vuitton jeans, IM DYING!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg